VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПРОВЕРИХА ФИЗИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ НА ФУТБОЛИСТИТЕ НА ДОБРУДЖА - В СУПЕРФОРМА СА! (ВИДЕО)

Футбол

Футболистите на Добруджа са в отлично физическо състояние. Много добре са подготвени. Това заяви днес победителят в колоездачната Обиколка на България за м.г. Красимир Коев.
В рамките на един час той иззе функциите на треньора Диян Божилов, след като наставникът на "жълто-зелените" искаше да провери физическата издържливост на своите момчета с най-новата страст в Добрич - байкспининг.


На заниманието присъства единствено репортер на , който видя, че всички играчи се отнесоха изключително професионално и отговорно към новия спорт, а по време на заниманието цареше и голямо настроение. 
"23-има футболисти взеха участие в тренировката. Всички бяха отлично подготвени и са на много добро ниво. Един от играчите дори изгори 800 калории. Ако бяха на колелета щяха да изминат 40 километра", заяви след заниманието в спортен комплекс Изида Красимир Коев.
Той остана изключително доволен и от факта, че след няколко години отново се видя с бившия национал Милен Петков, с който от 6 клас са били съученици в спортното училище.
Спинингът е групово аеробно ориентирано занимание. Провежда се като организирано каране на специално пригодени за случая колела, наречени спинери. Участниците в спининг сесията преминават през различни етапи - изкачване, спускане, спринтове и др.
Спинингът развива силно, издръжливо и здраво сърце, моделира ръце, крака, бедра, корем, стяга и прибира задните части. При мъжете изцежда ненужните мазнини и оформя мускулите правилно. Докато въртят педалите, желаещите да изваят тялото си, слушат хитова музика за ритъм и правят гимнастически упражнения.
"Доволни сме от тренировката. Такава планирам да провеждаме на всеки 15 дни. Подобни занимания имат професионалните клубове в Западна Европа", каза Диян Божилов. Относно Милен Петков, той заяви, че футболистът сам трябва да реши дали ще играе в родния си клуб. Трансферният прозорец се затваря на 14 февруари, а вратите за него в отбора винаги ще бъдат отворени.

снимки от тренировката ТУК

 

 

 

 

 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter