VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДА НЕ ФИНАНСИРАМЕ САМО ФУТБОЛА В ДОБРИЧ С НАШИТЕ ПАРИ!

Футбол

Да не финансираме само футбола в Добрич с нашите пари! Така се казва една от най-новите групи във Фейсбук. С всеки изминал ден расте броят на хората, които се присъединяват към нея. 
Групата е създадена от Стойчо Стойчев. Освен него, нейни адсминистратори са още: Огнян Ханджиев, Павел Павлов, Цвета Нешева и Красимира Обретенова.


Против финансирането на футбола с толкова много пари от бюджета на общината са хора на различна възраст и с всякакви професии - има политици, бизнесмени, журналисти...
Съгласни ли сте 600 000 лева от нашите данъци да се дават за футбол? Този въпрос задава Стойчо Стойчев, като уточнява, че всички останали спортисти ще получат само 200 000 лева. В същото време хандбалистите играят в елитната група, а волейболистите се радват на голям зрителски интерес. Кандидати за олимпийските игри чакат средства за подготовката си. Безпаричие мори националните ни шампиони по бокс, вдигате на тежести, борба и други спортове. Родителите на млади надежди плащат скъпо  издръжката им в различни клубове - тенис на корт, художествена гимнастика, плуване, спортни танци и др. Рухнали са спортните площадки в междублоковите пространства в кварталите. Отделно фирми се оплакват, че ги притесняват за дарения за футболния клуб.
Групата вече е подкрепена от зам.-областния управител Тодор Георгиев, президента на Ротари клуб Добрич Александрина Панайотова, общинските съветници Ваня Балчева и Веселина Карамилева, Павлина Димова - председател на СБУ, бизнесмени, спортисти, представители на медиите.  
"Че ние имаме ли футбол? И защо да са привилегировани само те? Ако се дава за спорт, нека да е според заслугите, не мисля, че от футбола заслужават най-много да им се помага финансово" - коментира Светла Пехливанова.
Николай Маринов пише, че футболът е бизнес. Това е спорт за правене на пари при определени законови обстоятелства. Тук ситуацията придобивала смисъл за наливане на средства без възвръщане. "Казват, че футболът е посланик на България по света. Да, ама нещо и той е сбъркан, като политиците и политиката ни" - коментира Маринов.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter