VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПСУВНИТЕ В ЛЕВСКИ ПО 10 ЕВРО

Футбол

2000 евро е санкцията за нощни похождения, 5000 за хазарт
5000 евро е глобата за каране пиян в Левски, стана ясно вчера. Същата санкция търпи и играч, който залага на мачове на отбора, без значение от резултата. При повторни прегрешения глобите се удвояват, след това идва изгонването от клуба.


Спортал публикува вчера вътрешния правилник на сините. В Левски най-тежки са глобите за каране в пияно или дрогирано състояние, както и за залагане на мачове на Левски, става ясно от информацията. Шофирането пиян е и най-големият проблем на Герена, където последователно бяха спипани кърканите зад волана Юсеф Рабех, Божидар Митрев, Гара Дембеле и Лъчо Балтанов. Ако играч пък не се прибере в своя дом до полунощ или до 3.00 часа след мач, изгаря с 2000 евро при първо провинение, 5000 - при второ, и с 1 месечна заплата при следващо.
В Левски са предвидили глоби дори за непоздравяване на феновете след края на мачовете. Агитката е много чувствителна и иска да бъде поздравявана след всеки мач за подкрепата, незавимисо дали тимът е спечелил, или загубил. Закъснението за тренировки и уронването на престижа на клуба също костват солено на играчите. Най-леката глоба във вътрешния правилник е 20 евро, тя е за няколко минути закъснение за тренировка.
Треньорът на Левски Ясен Петров пък следи за дисциплината при тренировъчния процес и глобява по 20 лева за псвуни и непрофесионално поведение по време на заниманията. В правилника отделно си има фиксирана глоба за лошо отношение към съотборник, член на спортно-техническия щаб и останалите служители от клуба.

"7 дни спорт"
 

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter