VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) ТЪРСИ ТРЕНЬОРИ ОТ ВАРНА ИЛИ ДОБРИЧ

Футбол

Това заяви Николай Ангелов – кмет на Балчик, в интервю на Марияна Върбанова от вестник „Балчик, която е кореспондент на „Център спорт”  


- От вчера из града се говори, че предстои смяна на треньора на Черноморец (Балчик) Радостин Димов. Ще потвърдите или отречете това?

- Да, освободен е. Съобщихме го днес.

- Какво наложи освобождаването на старши треньора Радо Димов? Факт е, че с това ръководство отборът записа най-големите успехи в историята си.

- Изостряне на отношенията. Основно с хората, които работят около отбора, основно балчиклии. Т.е .почти всички влязоха в конфликт с него – управителен съвет, лекар, касиер, счетоводител, почти всички. Не коментираме в момента спортно-техническа или каквато и да е друга дейност. Не коментираме резултати на отбора. Основно е лошата атмосфера,  която се създаде в клуба.

- Упрекват треньора, че в отбора няма местни футболисти. За да се създаде един добър спортист, са необходими дълги години работа с него. Има ли в Балчик подготвени кадри?

- Това също е една от причините, които изтъкна Управителният съвет. Три са причините според управителния съвет. Едната е точно тази - нежелание от страна на треньора да се налагат местни футболисти. Лично аз не съм човекът, който ще каже дали един футболист е добър, или не. Но моето мнение е, и не само моето, че трябва да се пробват юношите. Да кажем, по моя заповед предния сезон няколко мача пуснахме балчиклии. Пуснахме ги и момчетата си поиграха. Мнението на този треньор беше, че тъй като те не са от класата на останалите футболисти, пречат на тренировките.

- Имате ли предвид някой за поста?

- Да. В момента сме се спрели на  две-три имена, още утре сме ги поканили на разговор. Не е етично да се споменават имена, защото в края на краищата ние ще изберем един. Директно казвам, че търсим така наречените местни треньори, които да са или от Варна или от Добрич - на които няма да осигуряваме квартири.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter