VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЦОНКО ЦОНЕВ: РАЗМИНАВАМЕ СЕ С ЦСКА ЗАРАДИ 20 ХИЛЯДИ ЛЕВА

Футбол

До 20 февруари чакам всички пари, колегите забравят и процента от следващ трансфер, допълни босът
Едно от новите попълнения на ЦСКА Четин Садула все още не е официално футболист на “червените”, заяви кметът на Каварна Цонко Цонев. Той информира, че Калиакра и “армейците” продължават преговорите, въпреки че играчът е подписал личния си договор.


“Имаме разминавания с ЦСКА за Четин Садула. Първо пред вашата агенция признавам, че от София ни пратиха проектодоговор. В него обаче има три големи различия от това, което се бяхме договорили предварително. Трансферната сума за Садула е 120 хиляди лева с ДДС, а в договора, който днес получих от ЦСКА, те предлагат да платят 100 хиляди, т.е. с 20 хиляди по-малко. Изненадващо сред условията липсва и 20% от следващ трансфер на футболиста, за което също бяхме постигнали договорка. Това е много важно”, заяви пред Блиц Цонко Цонев.
“Третото различие е заради начина на плащане. ЦСКА иска да ни преведе половината от сумата при подписване на договора, а другата половина на 28 февруари. Тогава обаче те вече ще са изиграли първия си мач и ние ще сме им дали бележка, че нямаме финансови претенции. А всъщност няма да сме получили другата половина от парите. После как ще си приберем полагащото ни се. Ние настояваме да получим цялата сума до 20 февруари. При нас е така, плаща се и е получава даден играч. В противен случай чакаме и ще приемем Четин с удоволствие. Ще се върне добре подготвен на два лагера с ЦСКА – в Гърция и Турция и след това ще играе с още по-голям хъс срещу тях.
Не искам обаче да правя спънки на сделката, нека момчето играе. Готов съм дори да направя още отстъпки, надявам се да се разберем с колегите от София. Върнах им договора, но вече с добавените три условия и чакам развитие в следващите няколко дни”, завърши градоначалникът.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter