VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ИСТОРИЯ С ПРЕДИЗВЕСТЕН КРАЙ - ФК ШАБЛА Е АУТ ОТ ФУТБОЛНАТА КАРТА?

Футбол

Неибежното се случи! ФК Шабла, за когото от доста време спортният сайт на Варна OLE-BG алармира, ще преустанови участието си в пъвенството на Североизточната В група. Причината е в неспособността на ръководството на клуба да осигури необходимите финанси за пролетния полусезон.


Всички играчи вече получиха бележки от клуба, според които са свободни да си търсят нови отбори. От източници близки до тима пък разбрахме, че освен отпуснатите неотдавна средства за Шабла от местната община, клубът има задължения към играчи и фирми търгуващи с гориво.
Приказката на Шабла бе с предизвестен край, тъй като отборът не бе приет добре от местните фенове, поради простата причина, че в отбора не се залагаше на местни футболисти, а само на такива от Варна.
Освен това за треньор бе натрапена световната величина Димитър Пантев, а в комплект с президент като Йордан Попчев, гибелта на отбора бе само въпрос на време.
Незнайно защо от поста си бе освободен специалист като Димо Филев, който в тандем с Юли Спасов газеше наред в Североизточната В гръпа.
В безсилието си, от клуба дори прибегнаха дотам, че да викат на помощ мутри, които да раздават правосъдие на стадиона.
Неколкократно опитахме да предизвикаме местната управа да направи одит на ФК Шабла и установени ли са злоупотреби, никой не излезе да посочи.
Отделно, никой не иска да подпомогне клуб, в които прозрачността на финансите не е приоритет.
Никой в града вече не вярва, че до началото на пролетния полусезон нещо ще се промени.
И въпреки предизвестената смърт на нелогичния и неестествен клуб ФК Шабла, местните фенове са убедени, че футболът в крайморския град няма да умре...
http://ole-bg.com

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter