VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРОТИЦА БЕЗ ЧЕТИРИМА СЪСТЕЗАТЕЛИ ЗА СТАРТА НА ПРОЛЕТНИЯ ДЯЛ

Волейбол

4 основни състезатели на Добротица няма да бъдат на линия за старта на пролетния дял на волейболната Висша лига при мъжете. На 22 януари тимът на добричлии гостува в Пловдив на водача във временното класиране Виктория волей. Срещата ще се играе в зала "Яворов" и е с начален час 16:00.


Старши треньорът Иван Димитров няма да може да разчита на следните волейболисти - центърът Пламен Върбанов и посрещачът Васил Василев имат неотложни лични ангажименти, другият основен център Лазар Лазаров е в гипс поради пукната костица на крака, а нападателят Ивайло Кирчев е освободен от отбора. Финансови проблеми попречиха на клубното ръководство да потърси през трансферния период нови попълнения в състава, поради което "Добротица" ще разчита до края на първенството изцяло на състезатели от собствената си школа.
Първата си домакинска среща за 2011 година добричките волейболисти ще изиграят на 2 февруари (сряда), като от 18 часа ще срещнат в зала "Изида" националният отбор на България (юноши мл.възраст). След това им предстоят 2 поредни гостувания - на Ботев (Луковит) - 5 февруари, и на Хайстер волей - ЛТУ (София) - 12 февруари. На 19 февруари в зала Добротица от 16 часа добричките волейболисти ще приемат състава на Миньор (Перник), а на 26 февруари гостуват на отбора на Тетевен волей. В последния си мач от програмата на Висша лига на 5 март от 16 часа състезателите на Добротица ще бъдат домакини на русенския Дунав.
Предвид липсата на достатъчно финансови средства, клубното ръководство си е поставило до края на състезателния сезон една единствена цел - оставане на отбора в Национална волейболна лига. Класиране между първите 6 състава във Висша лига ще гарантира на Добротица участие в елитния волейбол на страната и през следващата година.
Освен мачовете от Висша лига на добричкия клуб му предстои участие и в турнира за Купата на България, но все още от страна на БФ Волейбол не е обявен регламента, по който през настоящия сезон ще се проведе това състезание.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter