VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ОТКРИТИТЕ КОСТИ КРАЙ ОДЪРЦИ СА НА БИВШ ФУТБОЛИСТ НА ДОБРУДЖА

Футбол

По открити кости бе идентифициран изчезнал млад мъж от Добрич. Оказа се, че скелетът е на 34-годишния Венцислав Йорданов. Той е бивш футболист на Добруджа, като през 1992 г. става републикански шампион по футбол при децата, а три години по-късно триумфира с “жълто-зелените” и в турнира за Купата на България при юношите младша възраст. 


Той изчезна на 28 юли м.г. ДНК-експертиза е показала, че намереният през ноември м. г. скелет в близост до разклона на село Одърци е на Венцислав Йорданов.

Трупът му бе изровен от улични кучета на около 20 метра от селска спирка. Тялото било изгнило и кално, а по него почти нямало дрехи. Директорът на полицията в Добрич комисар Стефан Йончев съобщи, че се работи по няколко версии. Едната от тях е убийство, има и заподозрени.

Пред репортер на "Център спорт" днес родителите на Венци споделиха, че все още таят надежда синът им да е жив и здрав и да се обади отнякъде. 

Майката на бившия футболист на Добруджа, който е завършил спортното училище в Добрич - Иванка Костадинова,  разказа, че в горещата юлска се върнала от работа  към 18.30 ч. Синът й казал, че е гладен и седнали да вечерят. Към 19.30 ч. някой му позвънил по телефона и след като затворил той казал, че след пет минути ще си дойде. Излезъл както си бил - по джапанки, къси гащета и гол до кръста. Повече не се прибрал.

Родителите на Венцислав споделиха още, че от полицията все още не са им предали костите, макар че са ги викали и са им показали череп, който имал счупване в областта на челюстта и дупка на челото. "Помислих си, че е застрелян, защото казаха, че ДНК експертиза е доказала, че това са костите на сина ни. Казаха, че не е рана от куршум. Не ни ги дадоха, защото казаха, че ще се прави тройна експертиза" – сподели Иванка. Семейството все още се надява намерените останки на разклона за село Одърци да не са на 32-годишния им син.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter