VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КАЛИАКРА ОЩЕ ЧАКА ПАРИ ОТ ЦСКА

Футбол

И Калиакра се нареди сред клубовете, които чакат пари от ЦСКА. Както е известно, от началото на седмицата най-добрият футболист на каварненския тим за 2010 година Четин Садула тренира с "червените". Халфът обаче все още не е подписал договор със столичния гранд.


Причината за това е, че от "Армията" все още се ослушват и не превеждат договорената сума за футболиста на Калиакра. Кметът на крайморския град Цонко Цонев заяви за медиите, че Садула ще подпише договор с "червените" едва когато от ЦСКА платят.
В края на седмицата приключва първият етап от предсезонната подготовка на българското Каляри. В неделя избраниците на старши треньора Тони Здравков тръгват за Мелник, където ще проведат двуседмичен лагер. Там каварненци ще изиграят и първите си контролни срещи. На 22 януари ще премерят сили с Малеш (Микрево), четири дни по-късно е проверката с Ботев (Враца), а на 29 януари - с Вихрен (Сандански). От президента на Калиакра Венцислав Василев научихме, че в момента в отбора са 21 състезатели, че всички са здрави и тренират пълноценно.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter