VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРОТИЦА СЕ РАЗДЕЛИ С ПОСРЕЩАЧ

Волейбол

Волейболният тим на Добротица, който участва във Висшата лига при мъжете, се раздели с един от състезателите си, научи "Център спорт" от клубния президент Добри Добрев. Става въпрос за Ивайло Кирчев, който изпълняваше функциите на посрещач в отбора. Отборът и състезателят, който е от Варна, са се разделили по взаимно съгласие. Това беше и единственият "чужденец" в клуба, тъй като останалите момчета са местни кадри.


По-малко вече ще се разчита и на Пламен Върбанов, който заедно със своята съпруга, ще живее в София. Той е уверил клуба, че винаги могат да разчитат на него по време на срещите на Добротица в столицата или в съседните градове.
"Започнахме подготовка на 3 януари в спортната зала на "Изида". От началото на тази седмица вече тренираме в зала "Добротица", където бе подменено осветлението. По време на трансферния прозорец, който е от 10 до 20 януари, най-вероятно няма да привличаме нови състезатели. Целта ни е да обиграем наличните волейболисти и през есента, ако разполагаме със средства, да имаме по-високи цели във Висшата лига. До първата среща от втория дял, в която гостуваме на лидера Виктория волей, няма да провеждаме контроли, но след този мач най-вероятно ще търсим отбор за спаринг, за да загреем срещу юношеските ни национали, които ни гостуват във втория кръг. Срещата ще бъде в залата на "Изида", тъй като по това време зала "Добротица" ще бъде заета заради изложението на "Добрички панаир", заяви клубният бос на добричкя тим. 

Програма на мъжкият отбор на "Добротица" във Висша лига - ІІ полусезон:
22 януари - гост на Виктория волей (Пловдив)
2 февруари - домакин на Национален отбор (кадети) 16:00ч. зала "Изида"
5 февруари - гост на Ботев (Луковит)
12 февруари - гост на Хайстер волей - ЛТУ (София)
19 февруари - домакин на Миньор (Перник) 16:00ч. зала "Добротица"
26 февруари - гост на Тетевен волей (Тетевен)
5 март - домакин на Дунав (Русе) 16:00ч. зала "Добротица"

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter