VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ФИЛИП ФИЛЧЕВ И САШО ДЖИЛЯНОВ ЩЕ ИГРАЯТ ПРИ МЪЖЕТЕ

Футбол

В понеделник футболистите на Добруджа ще се съберат на стадион "Дружба", за да започнат подготовката си за пролетния полусезон на Източната "Б" група. Президентът на клуба Валентин Василев каза за медиите, че селекцията не е забравена, но занапред ще се залага преди всичко на момчета от детско-юношеската школа на клуба.


В предстоящите мачове от втория дял на първенството в мъжкия състав ще бъдат привлечени две момчета от тима на Добруджа, който играе с успех в Елитната юношеска група до 19 години. Това са нападателят Филип Филчев, който през есента вкара 11 гола, и защитникът Сашо Джилянов. При мъжете ще продължи да играе и Ивайло Лазаров, който вече доказа, че има място в първия тим на "жълто-зелените".     
Междувременно стана известно, че футболистите на добричкия клуб са останали без пари за Коледа. Играчите имали да получават две заплати и три премии. За късно днес е предвидена среща на президента на клуба с кмета на Добрич Детелина Николова относно бюджета на отбора за пролетния полусезон. Целта на клубното ръководство е да се създадат оптимални условия за работа на футболистите, за да могат те да се подготвят добре за предстоящите двубои и с играта си да радват своите фенове.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter