VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

БАЛЧИШКИТЕ "АКУЛИ" ИЗЛИЗАТ СРЕЩУ РУСНАЦИ, АВСТРИЙЦИ И УКРАИНЦИ

Футбол

Три контроли уреди Черноморец (Балчик) по време на двуседмичната си подготовка в Турция, съобщи за спортния сайт "Център спорт" треньорът Радостин Димов. В Южната ни съседка родният ни тим ще срещне първодивизионните руски Шинник (Ярославъл) и австрийски Вакер (Инсбрук), както и с украинския Черноморец (Одеса).


Припомняме Ви, че първата тренировка на балчиклии за тази година ще бъде на 10 януари от 14.00 ч. Първите две седмици от предсезонната подготовка на отбора ще бъдат в България. През втората половина на месеца се очаква метеорологичните условия да бъдат подобни или по-лоши от миналогодишните по това време (припомняме, че пътищата в региона бяха затворени,  стадионите – затрупани и състезателите, дошли на подготовка в Албена тренираха по стълбищата на хотелите) и има опасност подготовката на футболистите да се провали. В средата на януари футболистите ни заминават на двуседмичен лагер в Турция.

След връщането на отбора в България, за февруари са уговорени мачове с по два отбора от “А” (Берое и Черно море) и Източната “Б” група - (Светкавица и Добруджа). Ще има приятелски двубой и с лидера на Североизточна “В” група - Спартак (Варна). Датите и местата, където ще се играят срещите, все още не са уточнени.

Димов категорично заяви, че лагерът в Анталия струва по-малко, отколкото проведеният през лятото в Дряново. Според него в страната има негативизъм към футболистите, който той не може да си обясни. Той подчерта, че има хора, които отиват на мачовете, за да се разтоварят, но има и такива, които злорадстват при загуба.

Текст и снимка Марияна ВЪРБАНОВА

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter