VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ТОНИ ЗДРАВКОВ: ПОЛОЖИТЕЛНАТА ПРОМЯНА В КАЛИАКРА СЕ ДЪЛЖИ НАЙ-ВЕЧЕ НА ДИСЦИПЛИНА

Футбол

Старши треньорът на Калиакра Тони Здравков отбеляза, че 11-ото място, което заема тимът му в края на есенния полусезон е заслужено и допълни, че положителната промяна се дължи преди всичко на дисциплина. В интервю за клубния сайт специалистът призна, че селекцията на Калиакра не е приключила и се очаква да бъдат привлечени още футболисти.


-        Поехте отбора в труден момент, каква е личната ви равносметка в края на есенния полусезон?
-        Мястото, което заема отборът в края на есенния полусезон е съвсем заслужено. То е резултат от съвместната работа между футболистите, треньорския щаб и ръководството. Съобразиха се с моите виждания и нещата започнаха да се получават. Доволен съм от постигнатото до момента и се надявам през пролетта да имаме още поводи за радост.
-        Успяхте да промените облика на отбора, на какво се дължи промяната?
-        Положителната промяна се дължи преди всичко на дисциплината извън терена, която се пренася и в самия мач. Не мога да не спомена и индивидуалните качества на играчите. Всички футболисти показаха характер и желание за промяна.
-        Къде срещнахте най-големи затруднения?
-        Като цяло най-много трудности срещнахме в отбелязването на голове. Отборът играеше компактно в защита. Създаваше много положения, но трудно стигаше до реализиране.
-        Вече започнахте със селекцията, да очакваме ли още нови имена в Калиакра?
-        Ще има поне още едно ново попълнение, но не мога да кажа, че с него селекцията ще приключи. Това е отворен процес и докато трансферният прозорец го позволява, може да бъде привлечен нов играч във всеки един момент.

 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter