VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ОБЗОР 2010: НЕЗАБРАВИМА ГОДИНА ЗА КОЛОЕЗДАЧИТЕ НА „ДОБРИЧ 1905”

Колоездене

Отиващата си 2010 година донесе много радост на любителите на колоезденето в Добрич. Представителите на „Добрич 1905” спечелиха десетки купи и медали от републикански и международни състезания. За първи път от много години насам нашите колоездачи бяха сред най-добрите във всички възрастови групи.


Разбира се, най-големият успех постигна Красимир Коев, който спечели 60-ото юбилейно издание на колоездачната Обиколка на България. Така той дублира успеха си от 1998 г., когато също оглави крайното класиране. На 36 години Краси за пореден път доказа своя професионализъм и отново записа името си със златни букви в историята на родното колоездене. Затова за никого не бе изненада, че именно той спечели първото място в анкетата за определяне на 10-те най-добри спортисти на Добрич за 2010 година. А в десетката влезе още един колоездач – юношата Ивелин Иванов, който междувременно стана и №1 на спортното училище „Г.Ст. Раковски” в Добрич. През тази година талантливият юноша завърши пети на шосе в кръг от световната купа в турския град Трабзон, а в Нови Сад финишира шести. Участва на европейско и балканско първенство. Има и множество призови места от стартове в страната.
Радващо е, че и други възпитаници на треньора Георги Друмев триумфираха в състезанията през годината. С много медали се окичиха още Милен Мариянов и Николай Михайлов.  

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter