VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПЪЛНА ПРОМЯНА НА СПОРТНАТА БАЗА В ДОБРИЧ

Пълна промяна претърпя по-голямата част от спортната база в Добрич. Бившата Ученическа спортна школа в града захвърли старите си дрехи и се преобрази с нови. Принос за това има концесионерът - фирма "Изида", който превърна спортното съоръжение в модерна база.


Компанията възражда и водните спортове в Добрич, след като през октомври пусна в експлоатация и басейн, намиращ се в едноименния  хотел. Стотици деца вече имат възможност да се научат да плуват и посещават уроците при експерт. Отскоро в града има занимания и по Аква спининг - групова аеробна програма от упражнения, изпълнявана в басейна на специални колелета.

Днес в комплекса на "Изида" в градския парк "Св. Георги" кипи истински спортен живот на високо ниво, а за това гарантираха световно известни спортисти и треньори - дамският ни национален тим по волейбол, Красимир Балъков, португалските звезди на леката атлетика Ана Диас и Фернандо Силва, десетките силни тенисисти, които участваха в международните турнири при мъжете и жените "Изида къп", олимпийският ни шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски, елитните колоездачи, които участваха в Обиколката на България. Велосипедистите дори дадоха Добрич за пример и го определиха за етапен град.

Бизнесменът Йордан Андреев пък преобрази спортния живот в комплекс "Русалка". Спортната база се превърна във втори дом за състезателите по тенис на маса. Проведени бяха множество спортни срещи на високо ниво по хандбал, турнири по футзал, мини волей, както и държавното първенство по бокс.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter