VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

НАЦИОНАЛИТЕ С ЕКИП САМО ЗА ЕДИН МАЧ

Футбол

Националите ще играят в червено контролата на 9 февруари. Съперникът още не е ясен, като е много вероятно да е някоя от съседните ни държави като Босна и Македония. БФС обаче още обмисля избора на отбор, с който да се пробваме преди възобновяването на евроквалификациите. Заради сроковете ще бъдем и с бели гащета, а не с традиционните зелени.


След това от италианската компания Карра са обещали да направят отделна линия за единствения национален отбор в Европа, който ще играе с техните екипи. Ще бъдат предложени по три варианта на червен и бял екип, от който ще бъде избран един.
Контрактът е за 4 години, като фирмата ще облича всичките ни национални гарнитури.
Италианците са направили невероятното, за да съберат екип за толкова кратко време от подписването на договора до първата среща на българите.
Kappa e една от елитните марки спортна екипировка, която е съсредоточена към по-баровските клиенти. Нейни са марките Robbe di Kappa, Superga, K-Way, Besson и GSUS Jeans.
Компанията е създадена през 1916 година. Символът, с който е известна по цял свят Omini, всъщност е чиста случайност. Той се появява през 1969 г. по време на снимките на колекция за бански костюми. Манекените сядат с гръб един към друг, но фотографът се прехласва по сянката им. Не след дълго това става емблемата на цялата фирма.
Единственият друг национален отбор, койтов момента играе с тези екипи, е Ямайка. От клубните обаче има достатъчно големи, които са с италианската екипировка. Дори хитът в Шампионската лига “Копенхаген” е с подобни на нашите червени екипи.
До договора се стигна, след като изтече този с “Пума” и не бе подновен. Нашите играха с тази екипировка през последните 10 години.
Нов доставчик бе намерен доста трудно, защото повечето големи компании подписват договорите си на футболен сезон, а не до края на календарната година. Помогна много и маркетинговият партньор Sportfive. Другите варианти бяха Uhlsport, с който играят няколко отбора от елитната ни група, включително и ЦСКА, и другата италианска фирма LEGEA.
Интересното е, че милиардерът сър Ричард Брансън избра италианската марка за официален доставчик на екипа си от Формула 1 “Върджин рейсинг”.
Kappa има сериозно представяне и в ръгбито. Италианският национален отбор играе с тяхна екипировка. От футболните клубове най-близки са били връзките с “Торино”, като отборът не е сменял доставчика си от десетилетия насам и винаги играе с този екип.

в. "24 часа"

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter