VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КАЛИАКРА УГОВОРИ КОНТРОЛА С ВИХРЕН (САНДАНСКИ)

Футбол

Футболистите на Калиакра ще играят контрола с втородивизионния Вихрен (Сандански) по време на лагера си в Мелник, информира президентът на каварненския клуб Венцислав Василев. Избраниците на старши треньора Тони Здравков ще започнат предсезонната си подготовка на 5 януари, а на 16 януари ще тръгнат за Мелник. Проверката с тима от Сандански е уговорена за 29 януари.


Предвижда се по време на лагера българското Каляри да проведе още две контроли.
От Венцислав Василев научихме още, че в момента се водят разговори за привличането на двама футболисти - халф и нападател. За срещите от пролетния полусезон каварненци вече си осигуриха услугите на двама футболисти от столичния Левски - халфа Майкъл Тевия и вратаря Цветан Димитров. От отбора са освободени петима състезатели - Иван Здравков, Димитър Чечев, Мирослав Радев, Стоян Стефанов и Делчо Стоилов.
Междувременно стана известно, че трима футболисти на Калиакра са номинирани за Спортист на годината в Каварна. Това са нападателят Четин Садула, защитникът Детелин Димитров и 17-годишният Йови Иванов. След историческия успех на Калиакра през 2010 година - влизане в "А" група и достойно представяне в елита, можем да очакваме, че именно футболист ще бъде удостоен с престижната награда.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter