VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДИМИТЪР ПЕТРОВ СТАРТИРА С ПОБЕДА В “АКАДЕМИК”

Тенис

Димитър Петров стартира с победа в 37 издание на традиционния тенис турнир "Академик", организиран от БНТ и БФТ. В първия кръг на квалификациите състезателят на Изида елиминира Калоян Кирилов от Лозенец 2000 с 6-3 6-4, научи "Център спорт". Утре добричлията ще спори с Пламен Авуски от Локо 98.


Късно днес е срещата на Владислав Матеев, който игра с Пламен Митев от Лозенец 2000, а каварненецът Стефан Трифонов влиза директно с основната схема, след като получи WC.   
Тази година основен спонсор на състезанието е официалният вносител на "Шарп" климатици и климатични системи за България "Актон Електроникс", който осигурява целия награден фонд в размер на 5000 лева. В сряда започват двубоите от основната схема, в която влизат 24 състезатели.
Победителят в "Академик" ще получи 1600 лева от наградния фонд, финалистът - 1000 лева, полуфиналистите ще вземат по 400 лева, четвъртфиналистите - по 200 лева, а осминафиналистите - по 100 лева. Финансовите награди са осигурени от фирма "Актон Електроникс", от която заявиха, че се надяват в бъдеще да продължат партньорските си взаимоотношения с тенис федерацията.

 
 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter