VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДРАГОМИР СТОЙЧЕВ Е НА ЧЕТВЪРТФИНАЛ В БУНДЕСЛИГАТА

Борба

Тимът на Хоф, в който се състезава Драгомир Стойчев, се класира за четвъртфиналите в немското първенство по борба. В последния кръг от редовния сезон на Източната Бундеслига отборът на добричлията загуби с 20:18 при гостуването си на Франкфурт-Айсен, но продължава напред. Стойчев заяви за "Център спорт", че е постигнал победа с туш в кат. до 120 кг, побеждавайки Роберт Глор.


На четвъртфиналите Хоф ще срещне Вайнгартен на 11 декември. "За нас е голям успех, че успяхме да се наредим сред осемте най-добри клуба на Германия. В предстоящата среща ще сваля килограми, за да сляза в кат. до 96 кг. Това означава, че през следващата седмица ще имам да стопя 4 кг" - заяви Стойчев.     
За четвъртфиналите продължават и останалите ни национали. За следващата фаза се класират Анатолий Гуйдя с отбора си „Аален", който е миналогодишен шампион; Димитър Кумчев, Исмаил Реджеп, Венелин Венков, Любен Илиев, Емил Милев с "Кьолербах"; Радослав Великов и Михаил Ганев с "Люкенвалде"; Теодор Стоев, Аркадий Цопа и Красимир Кочев за "Мьомбрис/Кьонингсхофен"; Николай Куртев, Мирослав Гешев, Иван Джорев, Владислав Методиев, Иван Иванов с "Вакер Бургхаузен".
Шампионатът продължава с разменно гостуване.
11 декември
"Халбергмос" - "Аален 05"
"Хоф" - "Вейнгартен"
"Кьолербах" - "Люкенвалде 1"
12 декември
"Мьомбрис/Кьонигсхофен" - "Вакер Бургхаузен"

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter