VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

МЛАДИТЕ ШАМПИОНИ НА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ТРЕНИРАТ НА ЛАГЕР В САЩ

Тенис

Четиримата шампиони на България за 2010 г. за юноши и девойки до 12 и до 14-годишна възраст вече тренират в академията “Оушънсайд Скул ъф Тенис” в Калифорния, директор на която е българинът Димитър Язаджиев. Подготовката им там е част от стратегията на Българска федерация тенис за подпомагане на младите таланти.


Шампионите до 12 г. Калоян Вълчев и Виктория Бърдарова и до 14 г. Андрей Алауи и Вивиан Златанова, водени от треньора Албена Цветкова, пристигнаха в САЩ на 1 декември въпреки изключително неблагоприятните за полети метеорологични условия в Европа.

Младите ни тенисисти са здрави, намират се в отлична форма и започнаха подготовката си в “Оушънсайд Скул ъф Тенис”, а през уикенда се включиха и в турнир от американския календар в Анахайм. И четиримата са впечатлени от условията и от подготовката си, която включва и нови непознати за тях упражнения, и почти преодоляха часовата разлика.“Надявам се, че това ще бъде една успешна подготовка за българските шампиони. Искам да изкажа най-сърдечна благодарност към президента на БФТ Стефан Цветков, с когото след няколко срещи и разговори успяхме да реализираве тази съвместна инициатива”, каза директорът на академията Димитър Язаджиев.

След десетдневната си подготовка в “Оушънсайд Скул ъф Тенис” четирима ни таланти ще премерят сили със свои връстници в турнира "Ориндж Боул" в Маями - неофициално световно първенство за юноши и девойки.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter