VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ИЗПРАТИХА БАЛЪКОВ С РОЗИ, ДЕСЕТКИ ДЕЦА НА ОПАШКА ЗА АВТОГРАФИ

Футбол

Десетки деца се наредиха на опашка за автографи в Добрич с легендата в родния ни футбол Красимир Балъков. Веднага след мача Добруджа - Черноморец (Бургас), завършил 0:3, малките фенове на футбола обградиха селекционера на гостите. Администраторът на бургаските "акули" зарадва феновете с картички на Балъков, на които децата взеха ценния подпис на бронзовия ни медалист от световното в Съединените щати през 1994 г. По-големите почитатели на футбола си направиха снимки за спомен с Балъков, а негови фенки му подариха рози.


Ето какво споделиха треньорите на двата отбора след мача:

Красимир Балъков: "Подходиме сериозно към мача. Закономерно победихме. Докато не вкарахме трети гол трудно можеше да бъдем спокойни за изхода от мача. Домакините играха мотивирано и направиха силни 20 минути в началото на второто полувреме. Има много хляб в този отбор. Пожелавам им да си постигнат целите"

Диян Божилов: "Постарахме се да се противопоставим на гостите. Те имаха шанса още при първата си атака да отбелажат гол, който ни прекърши. Второто полувреме играхме далеч по-добре и дори доминирахме в определени моменти, но Черноморец са опитен тим и преднината им позволи да вкарат трети гол"

 

 

 

 

 

 


Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter