VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДРАГОМИР СТОЙЧЕВ И ХОФ С ЦЕННА ПОБЕДА В БУНДЕСЛИГАТА

Борба

Тимът на Хоф, в който се състезават Драгомир Стойчев и Светослав Нейчев, постигна ценна победа в среща от 17-ия кръг в Източната Бундеслига по борба. Пред своя публика "българският" отбор победи с 21-19 състезателите на Люкенвалде, който са сред фаворитите за медалите в немското първенство.


"Център спорт" разбра, че в кат. до 60 кг Нейчев е победил Филипп Херцог с 4:0 части, а в една от най-зрелищните срещи добричлията Драгомир Стойчев отстъпил с 2-3 части от Ник Матухин.
На 4 декември отборът на Хоф, заемащ четвърта позиция в класирането, гостува на осмия в таблицата Франкфурт. В първия етап Стойчев и компания надделяха над предстоящия си съперник пред своя публика с 25:14. 
В отминалия кръг Маркнойкирхнер, в който е другият добруджанец в групата Светослав Люцканов, загуби при гостуването си на Лихтенфелс, но в кат. до 120 кг той постигна победа с 3:0 части над сънародника си Тончо Георгиев.
Убедително на първа позиция е Бургхаузен с 34 точки. Битката за второто място е между Халбергмоос и Люкенвалде, които имат съответно по 28 и 26 точки. Съставът на добричлията изостава на 4 точки от призовата тройка. 

 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter