VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЦОНКО ЦОНЕВ СЕ ГАВРИ С ШЕФОВЕТЕ НА ЛИТЕКС

Футбол

Цонко Цонев: Ядрените физици от Ловеч ни облагородиха
Сериозна гавра с част от шефовете на Литекс си направи кметът на Каварна Цонко Цонев след загубата 0:1. "Да ви кажа честно, за мен най-голямо удоволствие беше присъствието на група ядрени физици от ръководството на Литекс, начело със старши научен сътрудник Величко Дихонов и доцент проф. д-р на ядрените науки Стойчо Стоилов, които казаха много мъдри слова и вдигнаха изключително много нивото ни на интелигентност в целия град", изръси Кметъла.


"Без тези проблясъци могат да бъдат запомнени столетие напред във футболната ни игра. Просто не предполагах за тази интелектуална мощ и капацитет в тази част от ръководството на Литекс. С голямо удоволствие ги слушах и се надявам отново да ни облагородят някой ден, като дойдат пак до Каварна".
Босът на Калиакра беше провокиран от Величко Дихонов, който се прочу с интервю, в което се похвали с двете си висши образования.
"Тази победа я посвещавам на говорителката, каката, баткото и най-вече на кмета, който рева цяла седмица, че ще им отрежат главата", сподели финансистът на Литекс. "Изпуснахме много голови положения и накрая можеха да вкарат гол. Отпадането от Европа ни даде преднина пред грандовете, които имат тежки срещи там, а ние с треньора уцелихме ваксата. Любо Пенев сякаш дава сили на момчетата. Той е легенда", завърши Дихонов.

в. "Стандарт"

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter