VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЩАНГИСТИТЕ ТРЪГВАТ ЗА ЛИЧНИ РЕКОРДИ В АСЕНОВГРАД

Вдигане на тежести

Щангистите на Добруджа и Джим ще отпътуват утре за Асеновград, разбра "Център спорт". В петък в южния град започва вторият кръг на държавния лично-отборен шампионат за всички възрастови групи, организиран от федерацията, управлявана от Антон Коджабашев.


Клубът на Добруджа ще се представи с 10 тежкоатлети, съобщи треньорът Тодор Кирчев. При децата ще вдига Себайдин Халим. Сили при кадетите ще премерят Иван Костадинов и Стилиян Илиев. Призовите места при юношите ще атакуват Йовчо Симеонов, Дейвис Панчев, Пламен Райчев и Георги Добрев. Тежката артилерия при мъжете е водена от рекордьора Юндер Бейтула, Сердат Лютви и Мартин Андреев. “Целта ни е състезателите да подобрят личните си постижения” - заяви за спортния сайт "Център спорт" Кирчев.

Лични рекорди ще преследват и възпитаниците на Диян Дейков от клуб Джим. В кат. до 35 кг ще се представят Денис Али и Атанас Йорданов. В кат. до 69 кг щангата над главата си ще вдига опитният Йордан Дейков, който в първия кръг в Бургас стана втори при мъжете.

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter