VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ИЛИЯ ГРУЕВ ПОЗНА СЪПЕРНИКА НА „ЧЕРНОМОРЕЦ - БУРГАС” ЗА КУПАТА

Футбол

Капитанът на Черноморец: Добър жребий
Помощник - треньорът на „Черноморец - Бургас" Илия Груев позна срещу кой ще играе отборът на 1/8-финалите за купата на България. Асистентът на Красимир Балъков спечели импровизираните прогнози, организирани в клуба за съперника в турнира.


„Смятам, че  жребият е добър за нас. Добруджа е отбор от „Б" група, който играе  приятен  футбол. Имам много хубави спомени от стадиона в Добрич от близкото минало като футболист.
Отборът на домакините играе агресивно, но без грубости, което предполага, че на 4 декември ще се получи един добър футболен мач. В момента „Добруджа"  е във форма и се представя на ниво в шампионата. Ние ще се подготвим максимално отговорно за този двубой, тъй като противника е сериозен.
Географски погледнато жребият също е благоприятен, Добрич не е далеч и се надявам много привърженици от Бургас да дойдат, за да гледат последния мач за годината на нашия отбор" - добави Груев.
„Добър жребий за този етап от турнира. Падна ни се отбор от „Б" група, а победата за нас няма алтернатива, независимо кой ще е противникът ни.
В никакъв случай няма да допуснем подценяване. Ще подходим максимално сериозно и концентрирано, както го направихме в Сандански срещу „Вихрен", коментира капитанът на „акулите" Траян Дянков.
Капитанът на Черноморец Траян Дянков заяви, че е доволен от жребия за купата, предадоха от пресслужбата на клуба.
„Добър жребий за този етап от турнира. Падна ни се отбор от „Б” група, а победата за нас няма алтернатива, независимо кой ще е противникът ни. В никакъв случай няма да допуснем подценяване. Ще подходим максимално сериозно и концентрирано, както го направихме в Сандански срещу „Вихрен”, коментира капитанът на „акулите” Траян Дянков.


 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter