VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДИЯН БОЖИЛОВ: МАЧОВЕТЕ ЗА КУПАТА СА БОНУС ЗА НАС

Футбол

Треньорът на Добруджа Диян Божилов остана изключително доволен от победата на своя отбор с 1:0 над Ботев (Враца) в турнира за Купата на България. Ето какво сподели пред журналисти след срещата: "Добре бях разузнал отборът на Ботев. Затова мача го започнахме по-затворено. Приехме играта в нашата половина. Отворихме пространства и точно навреме падна гола. Корав отбор. Не се отказаха и гонеха резултата до края.


В началото на второто полувреме ние пропуснахме да решим мача и да го затворим при една контраатака. Стана ни труден живота, но все пак издържахме. Радвам се, че от мач на мач отбора започва да има облик. Имахме 4-5 контраатаки, но не успехме да ги докараме до край. Всички момчета се постараха и дадоха всичко от себе си. Мачовете за Купата са бонус за нашия отбор. Радвам се, че на 4 декември ще играем още един мач. Дано през пролетта изиграем и още една среща в турнира за Купата на България".

Наставникът на Ботев Сашо Ангелов  беше бесен от загубата на своя отбор. Той заяви, че всички отбори в "Б" група са на едно ниво, независимо че неговият тим е лидер в групата си.  Ангелов посочи още, че отборът му сам е виновен за загубата, тъй като отборът му е имал своите положения, но не ги оползотворил. 

CenterSport.org

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter