VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЦЯЛ БАЛЧИК СКАЧА НА ЛИТЕКС

Футбол

Возят феновете до Албена за мача срещу шампионите
Цял Балчик тръгва за курортния комплекс "Албена" в събота, за да подкрепи местния тим срещу шампиона Литекс в турнира за Купата на България. Смелчагите от пристанищното градче се изрепчиха, че ще тръшнат лидера в "А" група.


Кметът на Балчик Николай Ангелов заяви, че е голям оптимист и че тимът му е готов за сензация.
- За нас този мач е голям късмет, тъй като за пръв път в своята история Черноморец (Балчик) ще играе с шампиона на България - каза кметът. - Предварително не искам да обещавам двойни, тройни или петорни награди при успех, защото и без това дължим неизплатени премии на играчите. Ако продължим, със сигурност ще има здраво спонсориране.
Очакванията са, че трихилядният стадион в Албена ще се напълни до дупка. От клуба пуснаха евтини билети от 2 лв., колкото са за мачовете в "Б" група. Отделно от Балчик осигуряват безплатен транспорт за феновете до Албена. На мача ще се изсипят обаче хора от цяла Добричка област заради тръпката да гледат на живо хората на Любо Пенев.
Старши треньорът на Черноморец Радостин Димов призна, че Литекс е най-класният тим в момента. Той не смята, че реферът Антон Генов ще тръгне да помага на Литекс.
- Генов е най-добрият рефер в България. Той навсякъде прави шоу по терените и аз го сравнявам с илюзионист - каза Димов. - Смятам, че ще си свърши работата перфектно и ще свири съвсем обективно.
Камен Станчев - в. "7 дни спорт", снимка Марияна Върбанова

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter