VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЖЕВАГО СПРЯ ПРОДАЖБИТЕ В ЦСКА

Футбол

Собственикът на ЦСКА “Титан” няма право да продава клуба и двама от футболистите си. Това е записано в обезпечителна заповед на Софийския окръжен съд от 29 октомври. Тя е връчена на “червените” на 3 ноември. С нея е наложен запор върху 100 процента от акциите на клуба и трансферните права на Маркиньос и Килиан Шеридън.


Заповедта е издадена в полза на фирмата “Пепаз трейдинг корпорейшън” със седалище Белиз Сити в карибската държава Белиз.
Според много добре информиран източник тя е свързана с украинския бизнесмен Константин Жеваго. Миналата седмица се появи информация, че той усилено си търси 1 милион лева, които даде на ЦСКА по време на управлението на Александър Томов.
Приблизително на толкова възлиза искът на компанията от Белиз. Той е точно за 556 198,37 евро. Освен това от ЦСКА се търсят и 475 000 евро, които са законна лихва върху главницата от завеждането на иска до окончателното заплащане на сумата. Жеваго бе вариант за купувач на ЦСКА в края на ерата “Митал”. Милионът бе даден от него, за да бъде закърпено финансовото положение през бурната за “червените” 2008 г. Тогава той преговаряше с Прамод Митал за купуване на “Кремиковци”.
С обезпечителната заповед фирмата, близка до украинеца, пришпорва клуба да изплати дълга си. В случай на продажба на Маркиньос или Шеридън в нея ще отиде сума, която да покрие дълга по иска.

в. "24 часа"

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter