VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПЛАТИХА $50,000 ЗА ЕДНОЧАСОВ УРОК ПО ТЕНИС С АНДРЕ АГАСИ И ЩЕФИ ГРАФ

Тенис

Плеяда от звезди на тениса и шоубизнеса се включиха в серия от благотворителни демонстративни тенис мача този понеделник във Вашингтон, а сред участниците впечатление направиха имената на Андре Агаси, Щефи Граф, Елтън Джон, Анна Курникова, Били Джийн Кинг, Марк Филипусис и Мартина Навратилова.


В един от двубоите на корта излязоха трима тенисисти, печелили общо 48 титли на сингъл на турнири от Големия Шлем - от едната страна на мрежата бяха Андре и Щефи, а от другата страна си партнираха Мартина Навратилова и Елтън Джон.
По време на двубоя Елтън Джон показа, че има какво още да учи относно ударите в тениса, но от друга страна демонстрира страхотно чувство към топката и след брилянтен прехвърлящ удар матира съпротивата на спечелилите общо 20 титли от шлема Андре и Щефи (вижте видеото в края на статията).
По време на мача двата тима не преставаха да се шегуват един с друг, а събраните средства от събитието надхвърлиха $500,000 и ще отидат в благотворителната фондация на Елтън Джон.
Проведоха се серия от благотворителни  търгове, а най-атрактивният бе за едночасов тенис урок за двама с учители Андре Агаси и Щефи Граф, като достигнатата цена бе впечатляващите $50,000. tenniskafe.com

 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter