VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

БОЙ В ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) - ОБМИСЛЯ СЕ БОЙКОТ НА МАЧА С ЛИТЕКС

Футбол

Напрежението в Черноморец (Балчик) взе връх, след като двама футболисти се сбиха на тренировка, твърди БТА. Капитанът Слави Костенски и нападателят Георги Куртев си налетяха един на друг след остро влизане в игрова ситуация. Двамата си размениха по няколко удара, но бяха набързо разтървани от останалата част от съотборниците им.


Черноморец (Балчик) е на 3-о място в Източната "Б" група с 20 точки, само две по-малко от лидера Черноморец (Поморие). В този кръг балчиклии обаче почиват, тъй като съперникът им ФК Равда се отказа от участие.
Въпреки това обаче подготовката беше доста сериозно нарушена, а едва в два от дните се проведоха нормални занятия. Ръководството дължи на играчите по една заплата, пет премии, както и парите за храна и квартири.
Почти всички футболисти от Черноморец (Балчик) обаче настояват да получат дължимите суми до петък, а съществува вариант и да бъде бойкотирана срещата с Литекс от турнира за купата на България. Никой от хората, които са ангажирани с управлението на клуба, не се появява на стадиона и не се среща с футболистите, за да бъде дискутирана ситуацията.
Черноморец (Балчик) направи здрава селекция преди началото на сезона и всички в малкия морски град бяха амбицирани тимът им да се пребори за участие в "А" група догодина. Рязкото спиране на финансирането обаче е на път да преобърне всичко и клубът да се бори за оцеляване на пролет.

Sportal.bg/Снимка Марияна Върбанова

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter