VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ИЗТИПОСАХА ФК ДОБРУДЖА НА "СТЕНАТА НА ПОЗОРА". ДЪЛЖИ НА ДЪРЖАВАТА БЛИЗО 2 МЛН. ЛЕВА

Футбол

На “стената на позора” в данъчната служба в града в списъка на длъжниците на държавата по чл. 182, ал. 3, т. 2 от ДОПК под номер 100 се оказа, че фигурира несъществуващия вече ФК Добруджа, установи репортер на "Център спорт". Футболният клуб е с неуредени публични задължения над 5 хиляди лева и няма имущество върху което може да се наложи обезпечение, не е представено обезпечение и няма вземания от банки и трети лица, според въпросния член на нормативната уредба, като задължението към държавата е в размер на 1 288 189 лева към 31 октомври 2010 г.


Всъщност това е регистрацията на футболния клуб до идването на Величко Найденов в Добрич. През 2000 г. той омая тогавашните общински съветници и създаде акционерно дружество, според тогавашните изисквания на закона, като общината апортира в дружеството едни от апетитните си имоти. Липсата на приемственост остави в небитието предишната регистрация на тима. Фактът обаче, че се взе отбора от ФК Добруджа и той стана част от ПФК Добруджа АД, реално източи съществувалия дотогава футболен клуб и го нареди сред длъжниците на държавата. Текст и снимка CenterSport.org

На снимката - Данъчното в Добрич е заобиколено с некролози, които футболната агитка на Добруджа разлепи, след като обяви траур в знак на ликвидирането на ПФК Добруджа АД. Оказва се обаче, че клубът с дългогодишни традиции си е отишъл отдавна от този свят и то с големи задължения към държавата.   

 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter