VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОКОГА ЦСКА ЩЕ ИЗНАСИЛВА БЪЛГАРИЯ

Футбол

Борислав Михайлов заприлича на наемен килър, който унищожава свидетелите срещу мафията
ВЛАДИМИР ЗАРКОВ
SPORTLINE.BG

Имам леки съмнения, че Борислав Михайлов дори не подозира за творчеството на Джоузеф Хелър, но футболният "Параграф 22", който пише легендарният ни вратар по отношение на ЦСКА, надминава всичко, сътворено от бащата на Йосарян.


Присъствието на армейците днес в този им вид е нещо като пир по време на чума в "А" група. Докато в Сливен няма какво да ядат, докато в Пирин са забравили как изглеждат 20 лева на цяло, на Армията дават 35 000 лв. заплата на дървото Тибони и 60 бона на не по-малкия ботушар Шеридан!
Крайно време е, ако БФС все още е футболен съюз, а не брокерска къща, да удари по масата. Та след Ботев (Пд) друг знаменит отбор е напът да бъде заличен от футболната карта заради мошениците от Борисовата градина. В Пирин се чудят как да свържат двата края, а в същото време чакат над милион от ЦСКА за Делев и Галчев. Нещо повече, съдът присъди Спас да се върне в Благоевград. А той вчера не само вкара гол на родния си тим, но и тръгна да бие феновете му. Мистър Хелър, ето това е "Параграф 22"
Ако Борислав Михайлов, ако хората му бяха наистина... хора, това нямаше да се случи. Та със заплатите на Тибони, Грило и Грегъри ЦСКА щеше да покрие задълженията си към Пирин. Възнаграждението на Шеридан пък е достатъчно, за да се изчистят отношенията със сомалийчетата от Сливен. Просто през лятото БФС трябваше да забрани на ЦСКА да картотекира и сега щяхме да имаме спокойствие. А не Сливен и Пирин да са на ръба на оцеляването заради ЦСКА.
Та нали точно така изчезна Ботев! Червените не се издължиха за Тимонов, Манчев, Саидходжа и Апостол Попов и БФС закри Канарчетата за дълг от 85 000 лева! Значи не убиваме този, който дължи милиони, а онзи, който има да дава стотинки! Сега ни чака същото. Пирин ще изчезне, ЦСКА ще продаде Спас Делев и работата чиста. Умрелият си е умрял, измамникът - жив и преяждащ. Както и Сливен. Важното е, че се усвоиха едни пари от продажбата на Иван Стоянов. А това, че тези, които го създадоха, изнемогват - техен си проблем. БФС все повече заприличва на наемен килър, който унищожава свидетелите срещу обвинен мафиотски бос.
Гръмнаха Ботев, сега на мушката са Пирин и Сливен утре някой друг. Разни червени апологети плачат, че ЦСКА е репресиран. Глупости, ЦСКА днес изнасилва България. Заради незнайно какви протекции на армейците им се създават условия за финансов бандитизъм, каквито не е имало дори при управлението на партията им майка. Отнетият лиценз се превърна в индулгенция за нови и нови кражби. Вместо да осъди ЦСКА като финансов рецидивист, БФС стана част от този бандитизъм. Скандално е, идиотско е вицепрезидентът на БФС да не може да си прибере дълг от клуб, който е в неговата организация. С подписания преди време тристранен договор между ЦСКА, Борислав Михайлов и една банка кредитор армейците на практика признаха БФС за свой синдик. И като такъв финансистите на Бобито са длъжни оттук нататък със заработеното от ЦСКА в Европа да чистят дълговете на армейците и към родните клубове. ЦСКА има да дава пари за Минев, Коста Стоянов, Делев, Платини, четирима титуляри в Европа. Значи ЦСКА участва и в евротурнирите на кредит
А кредитът е за това - да се връща. Иначе трябва да се намеси съдия-изпълнител. Докато БФС не стане този съдия-изпълнител, докато не подложи ЦСКА на тотален надзор, Гърнето ще си пърпори пиян по телевизията, че нищо не дължи. А някъде там, в Сливен, футболисти от "А" група ще събират пари назаем, за да си купят кутия тахан халва.
Сега пак реабилитираха Емил Костадинов в ЦСКА. Еее, че то цикълът стана по-точен от този на нормандска девица. Дойде ли време за лиценз, и хоп - Емо цъфва в Борисовата градина. Ако и сега само заради него ЦСКА получи през зимата правото да купи нови футболисти, преди да е изчистил задълженията си към гладуващите клубове, Борислав Михайлов да слага една качулка и да реже главата на този смъртник българския футбол. В крайна сметка съюзът, който той оглавява, си има правилници. И според тях ЦСКА е нелегитимно съществуващ, или по-точно нелегитимно блаженстващ. Всъщност накрая да не се окаже, че в БФС блажени са не просто вярващите, а тези, които вярват в джоба на Борислав Михайлов. Каквото и да означава това.
вестник "7 дни спорт"

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter