VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ГРИШАТА РАЗДАВА ПАРИ НА АГИТКАТА

Футбол

Шефът на Литекс стимулира публиката с банкноти преди мач
Собственикът на Литекс Гриша Ганчев знае как да накара публиката да вика мощно за неговия отбор. Преди дербито с Левски в понеделник меценатът влезе в сектора на своите и започна да раздава банкноти. За авторитет Гришата водеше и кучето си, което по думите му разбира футбола повече от шефа на Славия Венци Стефанов, но яде по-малко.


Видео от (не)очакваната благотворителна акция на стадиона в Ловеч попадна в интернет 2 дни след самия мач, завършил с победа на оранжевите. На кадрите ясно се вижда как финансовият директор Величко Дихонов раздава пари и с енергични жестове подканя младите феновете да подкрепят Литекс. Ганчев е по-скромен и мълчаливо раздава банкноти. От видеото не става ясно колко пари са раздадени.
Публиката в Ловеч не може да се оплаче от грижите на шефовете. Входът за стадиона обикновено е свободен или на символични цени, а по празничните концерти в центъра на града има безплатно пиене и храна за всички. За съжаление ефектът от обгрижването не стига стадионът в Ловеч да се пълни редовно.

вестник "7 дни спорт"

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter