VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ТРЕНЬОР ПО ЩАНГИ ОСЪДИ КОДЖАБАШЕВ

Вдигане на тежести

Живко Архондев прибира 2000 лв. за морални щети
Треньорът по вдигане на тежести Живко Архондев осъди президента на БФВТ Антон Коджабашев в Софийския градски съд. Специалистът от Хасково спечели дело за морални щети срещу боса на щангите и ще получи обезщетение 2000 лв. Освен това Кождабашев трябва да заплати разноските по делото.


Федерацията спря треньорските права на Архондев, след като състезателката му Петя Колева бе нарочена за допинг. Тя даде положителна проба за флурантрил, докато бе на лагер с националния отбор.
Живко Архондев бе сред опозицията на БФВТ, като миналата година бе избран в управителния съвет на новосъзданената Българска национална федерация по вдигане на тежести. Освен него в опозицията бяха и сливенските треньори Христо Бъчваров и Пламен Братойчев, които също бяха със спрени права от Коджабашев. През лятото Архондев пострада при пожар в дома си в Хасково, където е и общински съветник. Тогава къщата му бе изпепелена до основи след инцидент с газова бутилка. Треньорът постъпи в местната болница с хипертонична криза, но без поражения от огъня.
Емил Николаев, вестник "7 дни спорт"

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter