VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

БЕРБАТОВ ПОДАРИЛ 1 МИЛИОН ЛЕВА НА ЩЕРКА СИ ЗА ПЪРВИЯ Й РОЖДЕН ДЕН

Футбол

Димитър Бербатов е направил уникален подарък на дъщеричката си Деа, която на 15 октомври навърши една годинка, предаде кореспондентът на БЛИЦ от Благоевград. Митко и половинката му Елена отпразнували скромно в Манчестър първия рожден ден на тяхната рожба – в съвсем тесен кръг, без много шум и без лъскаво парти.


Елена едва не паднала на земята, когато на 15 октомври Бербо я уведомил какъв дар е приготвил на дъщеря си. Татко Димитър показал влог от 500 000 евро (или 1 милион лева) , който бил направил по случай първия рожден ден на Деа. Малката принцеса нямало как да разбере и осъзнае за какво иде реч, но майка й буквално онемяла. Бербо спестявал умопомрачителната сума в продължение на няколко месеца и навръх празника изненадал приятно най-близките си същества на земята.
“Тези пари ще стоят в банката и няма да ги пипаме, докато Деа не навърши пълнолетие. Ще добавям и още, но това е първоначалната сума. Искам тя да няма никакви финансови проблеми. Само да сме живи и здрави”, обявил Бербатов пред Елена.
Малкото момиченце получило куп други подаръци – рокли, играчки, дрънкулки, но от този по-ценен нямало.
На тържеството не присъствали нито родителите на Елена, нито Маргарита и Иван Бербатови, тъй като няколко дни преди 15 октомври Митко, Елена и Деа бяха за кратко в България.  В Манчестър обаче е бил братът на Димитър – Асен, заедно със съпругата си Мими. blitz.bg

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter