VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ВОЙНА ЗА ПОВИКВАТЕЛНИ РАЗКЪСВА НАЦИОНАЛНИЯ

Футбол

Матеус се хваща за главата, иска съвет от Гонзо и Любо
Война за повиквателни за малко да затрие дебюта на Лотар Матеус, научи "Стандарт". Немецът се хванал за главата от интригите, в които се опитали да го вкарват покрай подбора на играчи. Не е тайна, той се довери изцяло на БФС в селекцията на футболисти за евроквалификацията с Уелс.


Хората около Боби Михайлов се разделили на два лагера. Едните използвали асистента Цанко Цветанов, за да убедят немеца, че не трябва да пипа любимците на Мъри Стоилов. Те му обяснили, че по-добър защитник от Илиян Стоянов-Коловати няма, а Станислав Ангелов трябва да му партнира в центъра на отбраната.
Другият лагер обаче настоял за пълна промяна. Отново споровете се завъртели около защитата. Противниците на Мъри настоявали за повиквателни за млади момчета като Бодуров и Занев плюс връщането на Валентин Илиев. Проводник на техните интереси станал Михаил Мадански. Защитниците на стила "Мъри" скочили най-вече срещу реабилитирането на Вальо, като нарекли врачанина "тролей". "Илиев ще изяде земята в Уелс, ако го повикат", твърдели опонентите им. В крайна сметка Лотар им се доверил не без помощта на независими "съветници" като Георги Иванов-Гонзо и Любо Пенев. Не е тайна, Матеус вечеря с тях и потърси мнението им относно най-големите таланти в първенството ни.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter