VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КАЗИЙСКИ ЛОВИ СЬОМГА В ИСЛАНДИЯ

Волейбол

Матей нарами такъмите, взе последен модел въдица
Звездата на националния отбор по волейбол Матей Казийски избра място за 20-дневната почивка, която получи от клуба си Тренто след световното първенство в Италия. Вчера посрещачът замина за Исландия, където ще се отдаде най-вече на риболов.
"Исландия е идеалното място, където да заредиш батериите. Матей отиде там да лови сьомга", призна бащата на Казийски - Илиян. Той разкри, че синът му тръгнал за ледената земя в пълно бойно снаряжение, включващо последен модел въдица и такъми.


"Страстта му към риболова не е случайна. Отдавна го мъкна за риба на язовир "Искър", където имаме вила. Като го изпратих, му заръчах да прати много поздрави на Ледената кралица Асдис Ран", допълни на шега Казийски старши.
Матей ще остане в Исландия до 27 октомври. Оттам той пътува директно за Италия, за да се включи към Тренто за втория мач от първенството.
В началото на седмицата шефовете на европейския шампион решиха да пуснат Казийски в почивка заради натрупаната умора от подготовката и мачовете на световното първенство. Матей пропуска домакинския мач от I кръг срещу новака БКК-НЕП (Кастелана Гроте).
Николай Варадинов, вестник "7 дни спорт"

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter