VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ИВЕЛИН ПОПОВ: КОЯ Е ТАЗИ ЕЛЕНА?

Футбол

Ивелин Попов „хвърлил в тъча“ съотборниците си в националния отбор по футбол, като казал, че си няма и на идея коя е Елена Паришева, пишат от kliuki.bg
Николай Бодуров не пропуснал да попита Попето, докато били в България за лагер, дали е вярно, че ще се жени за въпросната фолкаджийка.


„Коя е тази бе, хора?!“ – смутено заявил Попето, който вече втори месец е в Турция и си няма на идея в какви интриги го вкарват у нас. По-късно той се сетил коя е тя и си спомнил, че преди много време имал кракта заигравка с нея.
Твърденията, че Елена си прави PR на негов гръб май ще излязат истина. Наскоро и доскорошната любима на Иво – Бриана разкри, че снимките, които списание „Стори“ разпространи, са отпреди две години.
Пред Blife.bg Паришева показа отново неадекватно поведение по темата. Тя отказа да коментира „връзката“ си с Ивелин и поясни, че не иска да говори за личния си живот, тъй като имало много негативна енергия. Читателите обаче се питат защо е дала снимки на списание „Стори“ и сама разду новината преди няколко седмици?!

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter