VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЖЕВАГО ДЪРЖИ АКЦИИТЕ НА ЦСКА

Футбол

Пълномощникът му в София: "Титан" не са платили, правете изводи
ЦСКА не е собственост на "Титан" и няма да стане, докато бизнесмените не оправят дълга си към украинския милиардер Константин Жеваго. Става въпрос за над 1 милион евро борч. Компанията на Жеваго ги отпусна на клуба по времето на Сашо Томов, за да отърве фалита.


Тогава милиардерът пристигна с оферта за "Кремиковци", имаше идея да вземе в комплект и "червените". Сега компанията на Жеваго е съхранител на акциите на ЦСКА, а "Титан" - само техен приносител. Това значи, че господата Иво Иванов и Димитър Борисов може да ги управляват, но не и продават. Хаосът става пълен, тъй като се говори, че пари по сделката още чака и Васил Божков. Малцина знаят дали Лупи не е заложил и някой друг капан около продажбата.
"Истина е, че "Титан" не са ни платили", сподели специално за "Стандарт" Виктор Демянюк, главен изпълнителен директор на "Ворскла стийл", България. Компанията е клон на империята, създадена от Константин Жеваго. "Оттам нататък сами си правете изводи за акциите. За точни суми и договорени срокове имаме джентълменска договорка с "Титан" - да не коментираме", допълни Демянюк.
На въпрос дали Жеваго има интерес към ЦСКА, неговият пълномощник в София отговори: "Не съм питал, обърнете се към него. В разговорите ни не е ставало въпрос. Само ще кажа, че г-н Жеваго има прекрасен клуб в Украйна - Ворскла (Полтава). Вървят отлично в първенството, идват по 30 000 фенове на мач".
Иво Недков
текст и снимка вестник "Стандарт"

 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter