VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

БОКСЬОР БИЛ ПЛАШЕН С ЧУПЕНЕ НА РЪЦЕТЕ

Футбол

Бронзовият медалист от европейското по бокс Младен Манев  обяви на пресконференция, че се страхува за живота си. В последните дни получавал заплахи от хора от вече бившия му клуб “Левски”.
“Георги Стоименов-Терсенето (спортен директор на “сините”, бел. ред.) ни заплашва - мен и треньора ми Васил Тодоров - каза Манев в пресклуб “България”.


- Това стана, откакто разказахме на какъв тормоз сме подложени. Няколко пъти каза,че заедно с вицепрезидента на клуба Владко Михалков ще пратят мутри да ни счупят ръцете, ако не си държим езика зад зъбите.”
Манев претендира, че от “Левски” му дължат 7000 лв. от заплати и премии. Но спортистът няма договор с клуба, бил отписал парите и вече е състезател на НСА.
В същото време бронзовият медалист недоумява как Стоименов е получил полагащата се на личния му треньор Васил Тодоров премия за медала от европейското. Списъците за наградите се правят от федерациите и явно от боксовата централа са подали Стоименов вместо Тодоров.
Вчера Манев информира спортния министър Свилен Нейков за казуса и получи съвет да опише историята подробно и да внесе оплакването в Министерството на физическото възпитание и спорта.
След първенството в Москва СК “Левски” даде 1500 лв. за неплатен ток в общежитието на “Герена”, където живее Манев.
http://www.trud.bg
 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter