VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КРАСИМИР КОЕВ ПОЛУЧИ ПРИЗНАНИЕ ЗА 15-ГОДИШНИЯ СИ ТРУД В ПОРТУГАЛИЯ

Колоездене

На бляскава церемония колоездачът бе удостоен с плакет и почетен знак на град Тавира
Водещият български колоездач Красимир Коев получи признание за 15-годишния си труд в Португалия. Той бе удостоен с плакет „Винаги Тавира е с отворени ръце за теб”, както и с почетен знак на град Тавира. Това стана на гала вечеря, която се проведе след състезание на писта, с което бе закрит сезона.


Финалната надпревара за годината бе спечелена от Рикардо Местре, завършил втори в Обиколката на България. Коев приключи втори. На церемонията присъства и Младен Матеев, чиято компания Изида, е сред спонсорите на португалския клуб от град Тавира, който е един от водещите в Западната Европа.
„15 години се състезавах за португалския клуб. С отбора достигнах до десетото място в индивидуалното класиране на Обиколката на Португалия. Печелил съм фланелката за катерачи, както и етапна победа. Имам няколко отборни победи. За фестивала, с който клуба традиционно закрива състезателната година семейството ми бе поканено лично от кмета на град Тавира Макарио Корея, който е съпартиец на Жозе Барозу - бивш премиер на Португалия и настоящ председател на Европейската комисия”, заяви за спортния сайт „Център спорт” Красимир Коев. Припомняме Ви, че тази година той триумфира за втори път в Обиколката на България. Кметът на Добрич Детелина Николова удостои състезателя с почетен знак и с вписване в почетната книга на града.

На снимката Красимир Коев със сина си Давид получава награда от Българския колоездачен съюз


Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter