VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ХРИСТИНА ДЯНКОВА МОЖЕ ДА ДЕБЮТИРА В "ИЗИДА КЪП"

Тенис

14-годишната състезателка на Изида Христина Дянкова може да се впусне в международния турнир по тенис за жени у дома с награден фонд 10 хиляди долара, съобщи за "Център спорт" треньорът Юри Дойчев. В 18 часа утре изтича записването за квалификациите, които стартират в събота на кортовете в Добрич. В последния момент ще се реши дали Христина ще участва. В момента тя се подготвя за заключителните турнири в своята възрастова група за тази година. Мастърсът е насрочен за средата на октомври на кортовете на Спорт палас в Сливен.


В момента Дянкова е 14-а в националната ранглиста и има реални възможности да попадне сред осемте най-добри, за да играе във финалната надпревара.
Супервайзор на Изида къп отново ще бъде най-добрият ни съдия по тенис Веселина Донева.
В същото време се разбра, че Юри Дойчев и останалите любители на тениса от Добрич ще пропуснат последния турнир от Националната тенис лига, който ще бъде в Хасково. Дойчев е лидер при тенисистите до 35 г. Сред най-добрите в своите възрастови групи са още: Сергей Владов, Иван Иванов и др.
Тенисистите на Изида пък ще закрият сезона с участие в турнира Анди къп в столицата, който е за юноши и девойки до 18 г. На този етап е известно, че за там се стягат Калина Божилова, Христина Дянкова, Макси Вичева и Павел Господинов.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter