VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ФЕНОВЕТЕ НА КАЛИАКРА ОБЕЩАХА ПОДКРЕПА В ДОБРО И ЗЛО

Футбол

Привържениците на Калиакра обещаха да създават необходимата атмосфера във всеки мач, за да мотивират своите любимци и да им помогнат да побеждават. Около 50 от най-верните фенове присъстваха на организираната среща с отбора, която се състоя днес в конферентната зала на стадиона.


Тимът бе представян от президента Венци Василев, административния директор Красимир Тодоров, треньора Филип Филипов, капитана Иван Райчев, треньора на вратарите Добрин Добрев и футболистите Светльо Петров и Данчо Господинов. Те изслушаха препоръките и забележките на феновете и отговориха на техните въпроси. Наставникът на каварненци обясни, че десетото място в класирането е съвсем реално за неговия тим и никой не бива да очаква чудеса от футболистите.
На срещата присъстваха също председателят на фенклуба Васил Харизанов и дясната му ръка Румяна Щерева. Привържениците се обединиха около мнението, че всеки може да вика за даден отбор само когато побеждава. Те обещаха да създадат необходимата организация и да демонстрират своята подкрепа още в следващия мач срещу Академик. Освен това заявиха, че ще бъдат с отбора както в хубавите, така и в лошите моменти.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter