VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ТЕЖКА ЗАГУБА ЗА ДОБРИЧ В АМФЛ

Футбол

Отборът на АМФК "Добрич" записа една от най-големите си загуби в историята си, след като Казан Красна Поляна разби добричлии в Аматьорската мини футболна лига (www.amfl-bg.com).


Добруджацни регистрираха поражение с 1:10. За "Сладоледите" на вратата дебют направи Иван Спахиев. В защита играха Андрей Андреев (к), Найден Лазаров и Михаил Иванов, а в по-предни позиции - Калоян Атанасов, Никола Богданов и Радослав Енчев. Като резерва се включи Иван Георгиев.
На терена имаше само един отбор - този на момчета от "Казан". АМФК "Добрич" не успя да намери ритъм в играта си. Единственото попадение за добричлии отбеляза Никола Богданов в края на срещата. В двубоят не успяха да взема участие треньора на отбора Йордан Дутев и капитанът Тихомир Желев. От началото на сезона няма участие и Димитър Радушев. Добруджанци ще се опитат да забравят по-бързо този двубой и да се концентрират върху следващите кръгове, където ги чакат интересни съперници.
АМФК "Добрич": 12. И. Спахиев, 4. Андреев (к), 16. М. Иванов, 13. Н.Лазаров, 18. К. Атанасов, 5. Н. Богаднов и 9. Р. Енчев. Като резерви се включи: 22. И. Георгиев
Следващият мач е срещу "Ultra 2007" на 25 септември от 17:30 на "Green Sport" в столицата.

 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter