VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КРАСИМИР КОЕВ ЩЕ БЪДЕ ВПИСАН В ПОЧЕТНАТА КНИГА НА ДОБРИЧ

Колоездене

Бизнесменът Младен Матеев получи жълтата фланелка от Обиколката на България, Детелина Николова - професионален велосипед

Колоездачът Красимир Коев, който спечели 60-ата юбилейна обиколка на България получи отличието “Почетен знак” на родния си град Добрич. Кметът Детелина Николова обяви, че е издала заповед № 1035 за вписване на състезателя в почетната книга на Добрич за изключителни заслуги към спорта и колоезденето и за прославянето на Добрич у нас и по света. 


В знак на благодарност за положените усилия Добрич да бъде етапен град в престижната колоездачна надпревара, Красимир Коев подари жълтата фланелка, с която финишира първи, на бизнесмена Младен Матеев, а кметът Детелина Николова бе изненадана с интересен подарък. Тя получи професионален велосипед и спортна енциклопедия с информация за всичките колоездачни обиколки на България. Градоначалникът предостави велосипеда на местния колоездачен клуб и изрази надежда, че на него ще се обучат нови големи шампиони на Добрич в този спорт.

По време на срещата в общината Красимир Коев подчерта, че всички участници в колоездачната надпревара са били впечатлени от перфектната организация в Добрич – град, който от 16 години не е бил част от състезанието, но се е включил изключително подготвен. Детелина Николова отново припомни, че догодина Добрич отново ще бъде включен в обиколката.

 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter