VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

САШО МЛАДЕНОВ: ЗА 5 МИНУТИ СЕ РАЗБРАХМЕ С КАЛИАКРА, НАДЯВАМ СЕ ДА ПОМОГНА НА ОТБОРА

Футбол

Новото попълнение на Калиакра Александър Младенов тренира на пълни обороти с отбора и се готви за официален дебют с фланелката на родното Каляри. В интервю за клубния сайт нападателят сподели първите си впечатления и отбеляза, че се надява да е от полза за отбора. Младенов добави, че приятелите, които има в отбора са му помогнали с адаптацията и че за него колективът е на първо място.


-  Очаква се да дебютираш с Калиакра още тази събота, чувстваш ли се готов?
- Готвя се сериозно, тренирам с отбора и се надявам да направя един добър дебют. Искам да помогна с каквото мога на момчетата и вярвам, че ще съм от полза за Калиакра.
- Как се стигна до този трансфер?
- Получи се малко неочаквано, но причините да избера Калиакра са много. Познавам треньора Филип Филипов, както и Светльо Петров. Може да се каже, че те наклониха везните. Благодарение на тях се запознах с отбора и прецених, че е най-доброто за мен на този етап. За мен важното е да играя редовно, а тук ще имам този шанс. Има и лични причини да избера да съм близо до морето.
- Бързо ли се разбрахте?
- Буквално за 5 минути. Не съм имал кой знае какви претенции, целите ми не са от финансово естество. Не съм дошъл в Каварна да правя пари.
- Познаваш доста хора в отбора, те помогнаха ли ти с адаптацията?
- Нямах проблеми с това, доста бързо се адаптирах. Освен Светльо Петров, познавам Нико Петров и Данчо Господинов от Славия, а с Марко Марков се знаем още от младежкия национален отбор. Тук има здрав колектив и това ми харесва.
- Какви са впечатленията ти от изиграните мачове, имаш ли някакви наблюдения?
- Наблюденията ми са от последния мач – победата над Миньор. Доколкото разбрах това е бил най-силния мач за Калиакра. Като цяло впечатленията ми са добри. Отборът натрупа актив от 7 точки, което е важно за увереността и самочувствието на един новак в групата. Много хора определяха тима като сигурен изпадащ. Аз не обичам прогнозите и не се ангажирам да давам такива. Футболът стана толкова непредвидим, че нищо не може да се прогнозира. Според мен само човек, който не разбира от футбол, може да предрича такива неща още в началото на първенството. Факт е, че за пръв път играем в елита, но в Каварна има всички условия да се представим на ниво и да оправдаем доверието, което ни е гласувано.
-  Разкажи малко повече за престоя си в Русия.
- Може да се каже, че това бяха най-силните ми години. От там пазя много хубави, но за съжаление и едни от най-неприятните спомени. Става въпрос за тежката контузия на коляното, която получих в мача срещу Зенит. Предстоеше ми трансфер в Ростов, всичко беше уточнено и оставаше само да подпиша на следващия ден. Така и не се стигна до подпис, а контузията ме извади за една година от футбола. Именно това е причината да се върна в България. Всичко обаче е зад гърба ми и сега ме интересува единствено представянето ми с Калиакра.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter