VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СТАРТИРА ПРОЦЕДУРАТА ЗА ГРАДСКИЯ СТАДИОН В БАЛЧИК

Футбол

Обявена е обществена поръчка за проектиране, изграждане и реконструкция на футболен стадион в Балчик, съобразно изискванията за категория 2 от Наредбата на УЕФА в сила от 01.05.2010г. Инвестиционният проект е с ориентировъчна стойност около 3 милиона лева без ДДС, като се предвижда да се гради в три равностойни етапа.


Срокът за изпълнение на поръчката е не по-късно от 36 месеца от подписването на договора. Първият етап е определен и задължителен за изпълнение в срок до шест месеца от датата на разрешението за строеж. Включва изграждането и въвеждането в експлоатация на спортен терен и 50% от капацитета на трибуните без

покриването им. Трябва да бъдат направени още VIP и прес ложи, съблекални за отбори и съдии, пункт за допинг контрол и помещение за оказване на първа помощ. Вторият етап включва изграждането и въвеждането в експлоатация на помещения за контрол на сигурността и за делегати, коментаторски кабини, конферентна зала, ТВ студио, административна част, осветление и информационно табло, зона ПТС,  паркинги за отбори, VIP гости и за посетители. Третият момент от и зграждането на градския стадион е въвеждането в експлоатация на хотел и зала за баскетбол и волейбол. Заплащането към изпълнителя ще е на части след приключване на отделния етап по спортното съоръжение и предаването му с протокол за установяване на годността за ползване на строежа. До 13 септември на касата на администрацията може да бъде купена документация за участие.

Офертите ще бъдат отворени в 10,00 часа на 24 септември. Подробности по обществената поръчка могат да бъдат намерени на www.balchik.bg.

На последното си заседание през август общинският съвет одобри в бюджета за тази година за стадиона да бъдат отредени 700 000 л ев а. Теренът ще бъде място и за концертни изяви, като за целта ще се търси становище на специалист по акустика и електроакустика. вестник "Балчик"

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter