VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПРИКЛЮЧИ ПЪРВИЯ ПО РОДА СИ ТУРНИР ПО ФУТВОЛЕЙ

Футбол

На парещия пясък на южния плаж на Варна  в неделя приключи първия по рода си турнир по футволей – един нов и атрактивен спорт, който все повече се налага в световен мащаб. Турнирът за купата на „Варна Тауърс” се провежда за първи път в България.


Победители станаха юношите на „Черно море” Кристиян Димитров и Петър Михайлов. 17-ет годишните младежи се наложиха с 2:1 гейма над известните спортисти от черноморския клуб – Вальо Станчев и Тодор Каменаров. В разгорещената битка за първото място, Димитров/Михайлов надделяха с 11:7 и станаха първите за България шампиони по футволей. Интересен факт е, че останалият втори в класирането Вальо Станчев е треньора на двамата победители в ДЮШ „Черно море”.
На трето място се класира двойката Пламен Тимнев/Милен Христов, които надиграха отбора на единия организатор на първенството Найден Стоянов.
Инициаторите на турнира Евгени Петков и Найден Стоянов, които са си поставили амбициозната задача да учредят българска федерация по футволей, връчиха медали и купи на първенците осигурени от генералния спонсор на събитието „Варна Тауърс”, ваучери за вечери в атрактивния въртящ се ресторант, който ще отвори врати в едноименния търговско-административния център, както и фитнес екипи осигурени от „Ориндж фитнес”-Варна. Организаторите обещават догодина да инициират още състезания по футволей, както и републиканско първенство.

 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter