VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СТРАШИ ФИЛИПОВА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ НАЦИОНАЛКИТЕ В ДОБРИЧ

Волейбол

Волейболистката Страшимира Филипова отново се присъедини към  съотборничките си от националния женски отбор в Добрич, научи bgvolleyball.com. Централната блокировачка бе последната от няколкото състезателки, получила по-дълга почивка от селекционера Драган Нешич, след финалните мачове от Европейската лига в Турция.


195-сантиметровата състезателка страда от дискова херния и използва времето, отпуснато от Нешич за лечение във Франция. "Бях в Париж и се консултирах с лекари", заяви Страшимира Филипова. "За да се съхраня след тежкия сезон в Русия и последвалите мачове с националния отбор, трябваше да се подложа на различни възстановителни процедури. Не съм обаче преставала да тренирам, за да не губя форма. Вече съм добре и още с пристигането си в Добрич участвах в две занимания. Включвам се пълноценно в тренировъчния процес", допълни националката.

Междувременно грипната епидемия, налегнала националките постепенно отшумява и състезателките се възстановяват, съобщиха от щаба. Само преди няколко дни летният грип, минал през Добрич, повали половината национален отбор и обърка сериозно тренировъчния процес. На дамския ни представителен тим предстоят три контроли в Бърно срещу Чехия, които са основни проверки преди европейската квалификацията за Гран При 2011 следващия месец.

bgvolleyball.com

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter