VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ИЗИДА Е БЛИЗО ДО МЕДАЛИТЕ В ОТБОРНОТО ПРИ 16-ГОДИШНИТЕ

Футбол

10-годишната Габриела Петкова се впуска в серия от турнири

В Плевен ще бъде определен тазгодишният отборен шампион по тенис при юношите и девойките до 16 години. Тимът на Изида ще се представи само в нежния пол, където конкуренти за отличията му ще бъдат съставите на Левски, Локомотив (Пловдив) и Плевен 90.


Честта на добричкия клуб ще защитават Димана Митева, Христина Дянкова и Мила Милева.
Първите срещи от националното първенство ще бъдат в петък, като ден по-рано домакините ще изберат системата, по която да се проведе състезанието. Вариантите са два - четирите отбора да играят всеки срещу всеки или на пряка елиминация. Победителите ще бъдат излъчени в три мача - два сингъла и двойки.
Силен тим стягат добруджанци за отборния шампионат при 18-годишните, който започва на 15 септември на "Дема" в София. Потвърждение за участие са дали първите две ракети - Владислав Матеев и Димитър Петров. Има вероятност третият тенисист в състава да бъде Милен Янакиев, който получи българско гражданство.   
В София вече е 10-годишната ракета на Изида Габриела Петкова, която е в ТОП 50 в страната при 12-годишните. На Габи й предстоят 3 турнира, като първият е тази събота на кортовете на клуб 15-40. Следват състезанията в Пловдив и Ямбол, в които ще участва още едно момиче от Добрич - Вероника Георгиева.

На снимката - Първата ракета на Изида Димана Митева

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter